Hvornår kommer foråret?

Der er faktisk en meget vigtig ting, som er sket i mit liv, og som jeg ikke har delt med dig endnu – jeg har fået HAVE! Det er så fantastisk, og hvis du har læst med her på bloggen i et stykke tid, så ved du, hvordan jeg har sukket efter at få have.

Glæder mig så meget til at foråret starter og til at nyde haven. Det er vel 1. marts at det bliver forår? Gad vide om vejret ved, at det er 1. marts i morgen! Hmm indtil videre må jeg vist bare nyde at kunne slå havedørene op til det her

Have

Have eller ej – tror vist vi er mange, som glæder os til at foråret kommer! Gider ikke pakke mig ind i store sweatere, hue og halstørklæde længere. Vil ud i haven NU i absolut ingenting!

3 meninger om “Hvornår kommer foråret?”

 1. Iiiihhh hvor skønt med have!! stort tillykke!! Jeg er MEGET misundelig!! :-) tilgengæld har jeg FORÅR her i Paris..men er ‘forvist’ til en solstol i Jardin du Palais Royal eller Jardin du Louvre når jeg vil læse Vouge og nyde solens stråler..men det er nu heller ikke så værst..-som ens liv dog kan ændres..du med have og mig i Paris..hvem havde kaldt den for 6 mdr siden??
  Håber snart at se dig og hyggeligt at følge din blog! :-)
  knus
  ps husk man kan grille ÅRET rundt!! ;-)

 2. Du har så ret Rikke – det var der vist ingen der havde forudset. Men hvor er det skønt bare at flyde med :) Er død misundelig over at du mærker foråret i Paris – sender du ikke lidt op nord på? Ja vi må snart ses – missede dig jo denne gang i Kbh., men sig til næste gang du er her, og ellers kan du jo være at jeg lige pludselig står og banker på døren i Paris – man ved jo aldrig hvad der sker…
  Knus

 3. Åh Laura, hvor der det skønt ud. et sted hvor du rigtig kan få plads og tage plads! Jeg kan lige se hvor feminin og rolig du kan lave denne have. Det glæder jeg mig virkelig til at følge med i netop her!
  <3
  Kirja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *