Fejlede på indpakningen

Jeg har fået ny kogebog. En af de rigtig lækre af slagsen, en hvor man kan mærke passionen hele vejen igennem. Det er så inspirerende at læse en bog, hvor man kan mærke forfatterens begejstring – jeg bliver i hvert fald bekræftet i, hvor vigtigt det er at leve med passion.

Min passion er ikke mel, men jeg elsker kvalitet, luksus – når der er gjort noget helt særligt ud af tingene og når det er gennemført. Og den kategori falder kogebogen “Hjemmebagt” ind under.

Så top motiveret har jeg kastet mig over opskrifterne, og gik i Irma for at købe Skærtoft Mølle mel – alt andet ville jo være disrespekt. Men CHOK – jeg står der i Irma, 5 minutter i lukketid, og så har de puttet Skærtoft Mølle melet i en Irma-forklædning. Bevares, hun er da meget sød hende Irma pigen – men melet skulle jo være i den helt rigtige Skærtoft Mølle indpakning – den indpakning som er så fin.

Okay, det er måske en smule sippet at være, og jeg overlevede da også (da den værste skuffelse havde lagt sig, og jeg blev mere optaget af at følge kogebogens udførlig vejledning i æltning osv.)

Stemningen i “bageriet” var faktisk super skøn, og resultatet blev også godt.

skaertoftmoelle

Snup tippet: Jeg kan helt klart anbefale kogebogen fra Skærtoft Mølle. Den giver lyst til at bage og Hannes (forfatteren og ejer af Skærtoft Mølle) begejstring smitter. Næste gang jeg skal bage, SKAL bare være med melet i den rigtige indpakning – så vil det være gennemført.

I øvrigt er “Hjemmebagt” kåret som årets bedste brødbog i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *