Det helt rigtige farvevalg

Som du nok har opdaget, så sætter jeg stor pris på, at der er gjort noget ud af indpakningen, at det jeg har omkring mig, er lige præcis det jeg elsker og det gælder altså også, for det jeg indtager.

Så jeg drikker kun god kaffe!

Og det synes jeg faktisk at jeg får med en Nespresso maskine + det er så nemt at få en god kop kaffe.

Jeg har valgt en Nespresso CitiZ, selv om der faktisk findes en ny og bedre model, Pixie. Men stor fejl – den kan man ikke få i creme farvet! Det går jo ikke, for i min verden er den creme farvet (lidt retro look) helt klart den flotteste.

nespresso

Snup tippet: Nespresso maskinen skal stå fremme, ellers samler den bare støv i skabet og hele det nemme koncept falder lidt til jorden. Derfor skal den naturligvis være smuk at se på.

Så hvis du går og overvejer at købe en espresso maskine, der NEMT kan lave espresso, latte, cortado, lungo og hvad de ellers hedder, så kan jeg anbefale dig at købe en Nespresso maskine – I lige præcis den model og farve du bedst kan lide at se på.

Skønhed er vigtigt!

Bonus tip: Jeg har læst på bloggen beautyspace at kaffegrums er godt at scrubbe hænderne med, så du får bløde og lækre hænder. Så hvis du har en Nespresse maskine, er det bare med at klippe låget af kaffekapslerne efter brug – så har du nemlig en tilpas mængde kaffegrums til at lave din egen håndscrub. Det virker.

8 meninger om “Det helt rigtige farvevalg”

 1. Hejsa
  Jeg anskaffede mig også en Nespresso maskine for noget tid siden, som dog er endt med at samle støv. Ikke fordi den er gemt væk, da jeg også er forelsket i designet:) Jeg synes blot at kapslerne bliver for dyre i længden hvis man ønsker at bruge maskinen dagligt :(
  Er der måske nogle alternativer til Nespresso kapsler så det eventuelt kan gøres billigere?
  Mange hilsner
  Lone

 2. Hej Lone,
  Ja det er rigtigt at det kan blive lidt dyrt med nespresso kapslerne. Jeg har valgt, at jeg kun drikker en enkel (god) kop kaffe om dagen – nogle dage ingen og andre dage et par kopper. På den måde synes jeg, at der er balance og så nyder jeg de få kopper jeg drikker. Inden nespresso maskinen kom ind i mit liv, købte jeg altid friske bønner, som jeg selv malede, og det tror jeg faktisk også nemt kan blive 2-3 kr pr kop. Jeg kunne selvfølgelig nøjes med en eller anden billig formalet kaffe, men jeg har taget en beslutning om, at det er de små ting i hverdagen der tæller, og jeg får ikke den samme luksus følelse af en pose formalet kaffe, som jeg gør ved at bruge den flot designede Nespresso maskine. Så heller undvære en kop kaffe eller to.

  … men det kan selvfølgelig være svært, hvis man er blevet afhængig :)

  Desværre er der ikke rigtig et alternativ til nespresso kapslerne, i hvert fald ikke hvad jeg kender til. Håber at du trods det, kan bruge mit svar til noget.

  Kærligst,
  Laura

  PS. i hver nespresso kapsel gemmer der sig i øvrigt en “gratis” håndscrub

 3. Hej Piger

  Der findes faktisk Nespresso kompatible kapsler. Jeg har lige købt dem på http://www.kaffekapslen.dk/kaffekapsler/nespresso.html

  Det er tomme kapsler, som man skal fylde selv, og som passer præcist som de originale til Nespresso maskinerne. Jeg kan ligesom Laura bedst lide at male friske bønner, og på den måde passer fyld-selv kapslerne jo perfekt. Har regnet ud at med de Nespresso kompatible kapsler, laver man en kop kaffe til ca 1,5o kr., så i forhold til de ca. 3-4 kr det koster at lave det med de originale, er der meget at spare. Det jeg er mest begejstret over er, at man selv bestemmer hvilken slags kaffe man ønsker at bruge – det skorter jo ikke på muligheder :)
  Håber I kan bruge det til noget :)
  Bedste hilsner
  Emma

 4. Hej Emma. Ej hvor fantastisk – tak for at du deler tippet. Jeg kan godt se det smarte ved, at man selv kan lave sine f.eks Riccos kaffebønner-kapsler eller Coffee Collective kapsler <3 Men er det ikke lidt besværligt? Det vil være super rart, hvis du vil skrive tilbage, når du har prøvet det et stykke tid. Bare for at høre om det bliver ved med at være nemt og fantastisk :)

  Kærligst,
  Laura

 5. Hej!
  Nu har jeg prøvet fyld-selv kapslerne i over én uge, og er meget tilfreds med dem :-)
  Det er på ingen måde besværligt og glæden ved igen selv at kunne male sine egne bønner har jeg savnet. Fandt et par instruktionsvideoer (og det er faktisk ligså nemt som det ser ud på videoerne)
  http://www.kaffekapslen.dk/200-capsul-in-saet-tilbud-nespresso-kapsler-billige.html
  http://www.kaffekapslen.dk/400-fb-capsul-in-saet-tilbud-nespresso-kapsler-billige.html

  God fornøjelse :-)
  Emma

 6. Hej Emma,
  Ja det ser nemt ud, og er helt sikkert et fint alternativ. Jeg er dog ret vild med den lilla fra Nespresso, så jeg bliver nok ved med at købe den – jeg er blevet afhængig :-)
  Kærligst Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *