Endelig weekend

For første gang i meget lang tid har jeg ikke de store planer. Nuij hvor er det rart. Det er naturligvis skønt at være til bryllupsfest og fødselsdage, men det er virkelig også rart med weekender, hvor der ikke er nogle faste planer.

Weekenden har været tiltrængt hos mig og med et besøg forbi Agnes cupcakes er der lagt op til hygge.

Agnes cupcakes

Ja der var engang 3 cupcakes i kassen. Det store spørgsmål er, hvem der skal have den sidste? Ved ikke om jeg tør lave sten, saks, papir om den. Tror det må blive en deler!

Snup tippet: Ud fra mit “Live with what you love” princip, så er det eneste rigtige at vælge kvalitets lækkerier til weekend-hygge. For mit vedkommende betyder det heller 1½ Agnes cupcake end en hel æske chokolade. Kvalitet frem for kvantitet + Agnes Cupcakes er så fine at se på og indpakningen er helt perfekt i lækre farver. Love it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *