Inden du køber have

Går du og drømmer om have, så mærk lige godt efter inden du køber.

Du ved naturligvis godt at det at have have, også betyder at den skal passes en gang i mellem, at græsset skal slås og den værste ukrudt bekæmpelse skal gøres – selv om du også kan se det smukke i ukrudt.

Men tænk lige en ekstra gang over størrelsen af den have, som du ønsker dig.

I jagten på vores nye bolig var vi blandt andet ud og se på et hus med 900 m2 have. Jeg var sikker på, at det var huset vi skulle købe, men heldigvis var det alt for dyrt og urimelig prissat. I stedet for er det endt med en have på 300 m2, og jeg siger dig – det er mere end rigeligt til mit behov.

Det kan være svært at forholde sig til hvor meget 300 m2 er, så her er lige et billede

Have 300m2

Snup tippet: På 300 m2 er der altså rigelig plads til terrasse, æbletræ, magnolia træ, brombær, ribs busk, køkkenhave og et hav af blomster. Og selv om jeg giver Signe Wenneberg ret i, at det er terapi at gå i haven, så er min krop altså stadig øm 4 dage efter en dag med havearbejde. Godt at vi ikke fik købt huset med haven på 900 m2!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *