Muuto reol 2

Så er de mange kasser pakket ud og vupti så er der sat en reol op! Okay det er måske ikke noget man bare sådan lige “vupti” gør… Især ikke når reolen skal sættes op på skæve vægge fra 1927. Men med lidt snilde og tålmodighed, så kan næsten alt lade sig gøre. Her er resultatet

Muuto2

Muuto stacked reolen er en super løsningen, når du gerne vil have en hel væg som bogreol, men også ønsker lidt lethed. Især på grund af vinduet til højre og for ikke at lukke lyset ude, var det her, vigtigt at reolen ikke bare gik lige op, men at den derimod åbnede op ud mod vinduet – og denne problemstilling løser Muuto stacked reolen.

Snup tippet: Ud over snilde og tålmodighed, så er det en rigtig god idé at have en skrue-boremaskine! Personligt så er jeg også meget glad for, at der var en handyman til at klare det grove arbejde.

PS. husk at det kan være et score-trick at bede en mand om at sætte reoler op for dig. Jeg kender en pige, som er blevet gift med ham, som hængte lamper op i hendes køkken… Tror også at det kunne virke med en reol :)

5 meninger om “Muuto reol 2”

  1. Tak Filippa :)
    @Kresten, ja det er min meget dejlige mand, som er min handyman – Han er virkelig dygtig! :)

  2. Kigger pt på systemet og er nødt til at vide hvordan de blev sat op? Er i tvivl om hvorvidt der er bagbeklædning? Det ser super godt ud og står selv for at skulle købe Muuto og har både skæve vægge og gulve……
    Hilsen Helle

  3. Hej Helle. Tak. Muuto reolerne/kasserne fås både med og uden bagbeklædning. Jeg har valgt et mix af kasser, og der er beslag til alle kasserne, så du kan sætte dem op på væggen. Vores hus er fra 1927, så vi har også skæve vægge og gulve. Men de medfølgende klemmer er med til at holde det hele sammen. Jeg er meget glad for Muuto reolen, så det er en klar anbefaling fra mig.
    Kh. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *