Om Laura R

Laura_R

Mit navn er Laura Rousing Kay og jeg har startet denne blog, fordi det simpelthen er så vigtigt, at vi har et hjem, som er super fedt. Et hjem som er fyldt med alt det vi elsker. Jeg tænker ikke på showoff, men bare ganske simpelt at det du har i dit hjem er noget du kan li’. Det er luksus.

Bonus ved at have et hjem, som er fyldt med alt det du elsker, er at du får skabt et hjem, som giver dig glæde, inspiration og du bliver simpelthen ladet op, når du er hjemme.

Personligt går jeg op i design og lækre detaljer, og jeg vil altid indrette mig med det, som giver mig en følelse af luksus og velbehag – og det kan så være lige fra noget der er hjemmelavet til top tjekket design. Jeg er også meget opmærksom på at lytte til min intuition og lave ændringer i mit hjem, fordi fornyelsen giver mig så meget glæde og inspiration – og det kan bare være helt små ændringer.

Jeg håber min blog vil inspirere dig til at indrette dit hjem med det du elsker.

Kontakt
Du må meget gerne skrive en kommentar til blog indlæggene – det vil kun gøre mig glad. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig via mail: laura@livewithwhatyoulove.dk Skriv endelig til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til din indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *