Drømmen om en blomsterforretning braste i dag

Jeg har haft fri i dag, og har blandt andet været inde og lure i blomsterforretninger – ja vi har jo hver vores måde at holde fri på… Og der gik jeg og sukkede og sagde ih åh hvor er det hyggeligt, tænk hvis man arbejdede i en blomsterforretning – lige indtil jeg så pigen på den anden siden af diskens hænder. Uh nej så er det vist ikke lige noget for mig alligevel, man bliver jo beskidt og får hævet fingre! Slet ikke noget for mig og da slet ikke når pigen fortalte mig, at man bliver immun overfor den skønne duft af blomster. Så giver det jo ikke mening mere…

Faktisk giver det kun mening at komme forbi og suge den gode stemning til sig som gæst og shopper – og det er så tilgengæld helt fantastisk. Se bare her

Blomster_2

Blomster_3

Blomster_4

Tip: Få inspiration til en stemning som du gerne vil skabe i dit hjem ved at lure i lækre blomsterforretninger. Jeg har f.eks. været hos Port Nouveau, Erik Buch i Nyhavn 12, København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *