De små fine kager

Jeg havde helt glemt de her små fine kager. De er bare så lyserøde på den helt rigtige måde, og er i samme kategori som cupcakes – de får virkelig den indre lille lyserøde pige frem i mig. Godt set af Julia og Lykke at servere dem til aftens foredrag om kvindeliv, kreativitet, blogging og branding. En super hyggelig og inspirerende aften, men jeg glemte desværre at spørge hvad kagerne/kiksene hedder og hvor de er købt. Det må jeg finde ud af, for de skal da med til næste tøsearrangement …

Ved du hvad de hedder?

Lille_kage1

Lille_kage2

Lille_kage3

2 meninger om “De små fine kager”

  1. Jeg er ikke helt sikker, men mener at kunne huske de hedder ‘crack it’??? Der er en eskimo i gult outfit med pelskrave udenpå pakken. Man kunne på et tidspunkt få dem i Netto:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *