Den næste jeg skal have er…

Dette er sidste indlæg om notesbøger – i hvert fald for denne omgang!

Jeg synes lige at jeg vil dele med dig hvilken notesbog, jeg vil have næste gang. Det skal være en af de her fra Niki Jones. De kan godt nok ikke købes i Danmark (endnu) men thank god for online shopping (eller hvem det nu er vi skal takke for det) – de kan nemlig købes her

Niki_Jones_Note_Book

Er det ikke et fint print? De er håndlavet og siderne er lavet af genbrugspapir. What’s not to like?

Snup tippet: Skal din næste notesbog også være håndlavet og med genbrugspapir? Andre gode eksempler på notesbøger kan du også se i de kommentar der er blevet lavet til de andre indlæg om notesbøger – hvis du altså ikke allerede har set dem.

Skriv også gerne en kommentar, hvis du har eksempler på lækre notesbøger

3 meninger om “Den næste jeg skal have er…”

  1. Faktisk elsker jeg notesbøger, og ser altid beundrende på dem, der giver de lækre af slagsen op af tasken, men jeg er selv for dårlig til at bruge dem. Don’t know why.

  2. Nej hvor er de fine og fantastiske! Jeg leder selv efter en fin notesbog, så måske en af disse er min nye. Eller også skulle jeg vente til der kommer notesbøger hos Manostiles, hvilke er på tegnebrættet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *