Nye dåser – som meget nemt kan blive dine

Jeg synes, at det er SÅ fedt, når designere lægger deres nye designs ud på bloggen. Lige nu har Manostiles lagt tegninger af deres kommende dåser ud, og bare ved at skrive en kommentar om hvilket design man bedst kan lide, og lidt om hvordan man kunne tænke sig at bruge dåserne, så kan man være den heldige vinder af tre dåser – det vil jeg da ikke have noget imod. Hva’ med dig?

manostiles

Jeg er umiddelbart mest til den med grenene/planterne. Jeg kan godt lide det enkle fine udtryk, som der er i den version. Men faktisk så synes jeg, at sammenspillet mellem de 3 dåser er super fin – så jeg bliver nok nødt til at sætte et ‘I like-kryds’ ved dem alle tre.

Snup tippet: Skynd dig at drop en kommentar her, så det måske er dig, der får tilsendt tre sprit nye designede manostiles dåser. Sidste frist 25. juni.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *