Ny hule

Der er sket noget fantastisk – min mand og jeg har købt hus! Det er så vildt og meget skønt. Kolonihaven er pakket ned og Nørrebro-lejligheden er et afsluttet kapitel. To meget dejlige hjem, men nu er det tid til noget nyt – et nyt og lidt overvældende kapitel som husejer!

Jeg elsker vores nye hjem og selv om vi slet ikke har fået det indrettet endnu, så er der ingen tvivl – her er så dejligt at være. Love it!

ny hule2

Nyt hjem betyder naturligvis også, at der er en masse nye opgaver. F.eks at indrette hjemmet med alt det vi elsker, så huset bliver til en personlig, tryg hule. En hule hvor vi kan samle kræfter til at tackle den store verden derude… Her skal bare være så skønt og rart!

Og jeg vil naturligvis løbende opdatere dig på indretningen…

Snup tippet: Vil du vide mere om effekten og hvordan du får din egen personlige hule, så husk at du kan booke mig. Læs mere her

3 meninger om “Ny hule”

  1. Hvor ser det bare dejligt ud kære Laura! Jeg er specielt HELT pjattet med “vejrhanen” – den er bare klasse.
    Glæder mig til at se endnu mere af jeres nye hjem.

  2. Tak :)

    @diana, ja vejhanen er så fin. Det er parabolen til gengæld ikke. Så den er taget ned!

    @lisa, jeg er på vesterbro hver dag, så det er bare med at lave en aftale.

    Kh. Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *