Justin Timberlake HomeMint Collection

Er du Justin Timberlake fan? Eller burde jeg skrive “var du engang fan”? Så er du måske også fan af hans nye HomeMint kollektion, som han lavet i samarbejde med stylisten Estee Stanley.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om det. Bare fordi man hitter med musik, er man så også god til at designe interiør? Det er naturligvis ikke til at vide, hvor meget der egentlig er Justin eller Estee bag kollektionen, men ham Justin Timberlake er vist lidt en iværksætter!

Snup tippet: Uanset om du kan lide Justin Timberlakes musik eller ej, så kan du da tjekke hans nye bolig kollektion ud her: www.homemint.com Måske er det lige dig. Du kan også tage deres style-guide test. Jeg har taget den og jeg må indrømme, at resultatet ikke er de varer, som jeg selv ville vælge. Der er nemlig et par gange i testen hvor jeg tænker “okay, jeg vil bare overhovedet ikke vælge nogle af de forslag de giver!”

Så her er mine egne valg i stedet for

justin timberlake HomeMint

Er du nysgerrig, så prøv selv at tage style-testen her: www.homemint.com/style-profile

Eller vælg selv dine favoritter…


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *